Kaljaasi Marita

Ajankohtaista

Varustamo Oy Marita Rederi Ab lopetuskokous pidetty

Varustamon viimeinen virallinen yhtiökokous pidettiin 3.11.2014. Varustamo lakkautettiin ja jäljelle jääneet varat lahjoitettiin Östnylands Allmogebåtsföreningenille. Yhdistyksessä voit jatkaa Porvoon seudun merellisten perinteiden ylläpitämistä. Jos kiinnostaa, katso lisätietoja yhdistyksestä täältä.

Varustamo Oy Marita Rederi Ab lopettaa toiminnan

Kun alus on myyty, varustamo menettää merkityksensä. Niinpä Varustamo Oy Marita Rederi Ab lopettaa olemassaolonsa 31.1.2014. Kiitämme kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista.

m/aux Marita on myyty

Varustamolla ei enää ollut taloudellisia mahdollisuuksia pitää alusta ja se on myyty Raumalle.

Marita-varustamolle uusi hallitus

Rederi Ab Marita Varustamo Oy:n yhtiökokouksessa valittiin uusi hallitus: hallituksen puheenjohtajaksi Pontus Palmqvist ja hallituksen jäseniksi Timo Rajakaltio ja Birgitta Palmqvist. Hallituksen varajäseniksi Ari Kautto, Kirsti Sund ja Raine Laine. Lisätiedot Pontus Palmqvist, 050 341 2665

Maritan purjehdusten myynti vahvistuu

Porvoo Tours on m/aux Maritan uusi yhteistyökumppani. Yhtiön kautta voi tehdä kaikki risteilytiedustelut ja varaukset. Tarjolla myös paljon lisäpalveluja. Katso yhteystiedot hinnasto sivulta.

Marita telakalta Porvooseen

24.4. avattiin Suomenlinnan telakan portit. Maritan talven korjaukset on saatu liki päätökseen, mutta viimeistelyä on vielä jäljellä. Marita siirtyy lähipäivinä Porvooseen.

Marita telakalla talven 2011-2012

Marita on parhaillaan Suomenlinnan telakalla, jossa sille tehdään välttämättömiä huoltoja ja korjauksia. Kiitos osakkeenomistajille, jotka osallistuivat Pro Maritan keräykseen. Saimme kokoon 5 090 euroa, jonka avulla saimme toteutettua telakoinnin ja aluksen talven aikaiset korjaukset talkoovoimin.

Marita ajettiin telakalle Porvoosta 25.10. ja varsinainen telakointi tapahtui seuraavien viikkojen aikana. Telakalla on tehty lähes joka viikonloppuna Maritan kunnostustöitä kuten pilssin kuivaus, lahonneen palkin ja puolikannen purku, puolikannen etureunan vaihtoa ja erilaisia siivoustöitä. Ulkopuolelta on poistettu jääpellit keula- ja perästeevin vuotavien saumojen päältä. Talkoot jatkuvat tammikuussa ja maalis- huhtikuussa talkoolaisia tarvitaan telakalle Maritaa kunnostamaan kaikkein eniten. Ulostelakointi tapahtuu huhtikuun lopussa.

Jos talkootoiminta Maritan hyväksi kiinnostaa, liity sinäkin joukkoon lähettämällä yhteystietosi (ainakin sähköpostiosoitteesi) osoitteeseen talkoolaiset(ät)marita.fi. Tai jos haluat tukea Maritaa rahallisesti tai osallistumalla varainkeruuseen, liity Pro Maritan jäseneksi maksamalla jäsenmaksu, 10 euroa, vuodelle 2012 Pro Maritan tilille Aktia 405010-2205315. Kirjoita yhteystietosi tiedotusosaan. Tukea Maritan välttämättömien tarvikkeiden hankkimiseen tarvitaan edelleen.

Kiitos keräyksen ja talkoolaisten, Marita purjehtii taas ensi keväänä!

     Marita Suomenlahden saaristossa


Marita telakalla Suomenlinnassa syksy 2011

 Kuva vohvelikahvilasta

ylläpito
Sivuston teki Fotokonttori